No dokładnie....fajnie ze jest w lecie pewnie sie czasami przyda ale ja tam i tak wole na spokojnie na stacji przemyć wszystkie światła...no u mnie na trasie 400 km zeszło ze 4 litry bo miałem pełne a zaczeła sie palić "rezerwa"... ale to nie jest najwiekszy problem... nie chce 2 raz jechać i wymieniać tych sprysków..
Brak napięcia w kostce przy czujniku STOPU
Zwiń
X
-
Re: Brak napięcia w kostce przy czujniku STOPU
Zamieszczone przez sanitar2witam wczoraj w mojej skodzzinie octavi zaczeła palis się kontrolka swiec zarowych wyc ze to może byc czujnik .swiateł stopu niestety działa sprawdziłem go na krótko ,ale nie ma napiecia na kostce z przewodami czy to może być jakis przekaznik?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sanitar2witam bezpieczniki tak sprawdziłem ale co to jest agr+alh ?
Jeśli masz wszystkie bezpieczniki sprawne to musisz sprawdzić wiązkę.
AGR i ALH to motory w Octaviach które posiadam :wink:
Komentarz
-
-
Witam.
Z góry przepraszam jeśli nie tu powinienem o tym napisać. Mam problem. Cały czas świeciły mi się światła stopu lewe, prawe i górne wyjąłem czujnik przestały świecić. Kupiłem nowy założyłem i światło stop nie działa nadal. Teraz włożyłem z powrotem stary czujnik i raz zadziałał, że światła non stop się świeciły, potem jeszcze jak go ponownie założyłem, to ani na nowym ani na starym światła się nie świeciły Czy ktoś wie jak to naprawić?
Komentarz
-
-
Czujnik łatwo uszkodzik przy montażu, generalnie pedał hamulca nie może być wciśnięty podczas zakładania czujnika.
Tutaj obszerny opis : http://forums.vwvortex.com/showthrea...-breaking-it!)
P.S. tak się zastanawiam i nie jestem pewien czy w kostce czujnika powinien być plus
Komentarz
-
Komentarz